Chambres Berättelse

Our Story...


Chambres började 2012 när Sandra Näsström designade den första underklänningen/slip till en modevisning, på konceptsalongen Chambre Separee, i hjärtat av Stockholm. Modellerna insisterade på att få bära dem som klänningar när de gick ut och dansade den kvällen.

Sandra inspirerades av idén att skapa något vackert och användbart som kunde bäras dygnet runt. Hon namngav sin nya slip-klänning Natalie, efter den första modellen som bar den. Så föddes det första Chambresplagget.

Idag blomstrar Chambres som ett lyxigt loungewear- och livsstilsvarumärke, En funktionell design i tidlös stil för att tillfredsställa den moderna kvinnans dagliga behov. 

Chambres enkla filosofi är att skapa en vacker mix-match av kläder lätta att bära och lätta att sköta i ett liv som fungerar var du än är.

Om Chambres, lingerie, loungerie, klänning, toppar och body. Chambres BerättelseChambres Classic

Natalie förblir en av Chambres mest populära produkt och utgör en del av Chambres Classic-kollektionen, de oumbärliga och alltid tillgängliga produkterna i vår signaturfärg svart och champagne.

Chambres Season

Två gånger om året skapar vi en ny exklusiv kollektion med ett utvalt färgtema. Chambres Season är designat för att fånga ögonblicket och ge din garderob nytt liv och energi.

Symbol of branded logo Chambres Sweden

Chambres Symbol

Vatten inspirerar våra kollektioner. Chambres logotype härstammar från vattenkristaller. Vår logo symboliserar den eviga slingan av naturen och Universums underverk kombinerat i enkel och ren form.

Sandra näsström founder of Chambres Sweden
Sandra Näsström Chambres,
Grundare och VD,
Chambres Sweden

Det handlar om känslan.
Med min egen bakgrund av känslig eksemhud var det viktigt att hitta rätt textur i materialet som både är snällt mot huden och ger känslan av att dyka i mjukt och rent vatten.
Jag vill att andra ska njuta av ett enkelt liv genom min design. Mindre är mer för mig. Jag reser lätt och tar bara med några få plagg. Min Zoe jacka och byxor, Natalie klänning och Eva top och jag glömmer aldrig min Kelly Kimono.
Funktion och lyx möter enkelhet i både skötsel och användning. Gå in i känslan!

Chambres klientlista innehåller kända namn som Drottning Silvia, Mariah Carey (artist), Tilda Swinton (skådespelerska), Anita Schulman (svensk influencer), Johanna Ekström (författare och konstnär) och Sofia Karlsson (svensk sångerska) m fl.