Din kundvagn
{ item.title | escape }
Kvantitet: - +

Designers Sandra Näsströms tankar om Chambres design.

Tack för att du är en del av Chambres livsstil. Nyligen frågade vi designern Sandra Näsström om sina tankar om Chambres och modets framtid. Det här är vad hon hade att säga.

Låt mig berätta om min syn på framtidens kläder. Framtiden säger:

Enkelhet, frihet, mångsidighet, lyxig känsla och kvalitet.

Chambres-kläder är framtidens kläder. Materialet är unikt. Ett underbart naturligt tyg som mjukt omsluter kroppen och tar dig igenom dagen och hela vägen till natten.

Jag brukar säga att Chambres är som en andra hud. Kläder ska omfamna dig och få dig att slappna av och känna dig vacker och sensuell.

Bär mina kläder när du reser - en fantastisk känsla av frihet att sitta i flygplanstolen när det inte stramar någonstans. Så här ska det kännas så du kan koppla av och njuta av åkturen.

Bär mina kläder när du vill känna dig lyxig och bekväm. Materialet faller så vackert och ger dig det lilla extra så du känner dig magiskt fin. Lägg till ett smycke och höga klackar och voilà, du är oemotståndlig.

Det är styrkan och skönheten i min design ... dess multifunktionella användning.

Framtiden säger lättskött. Du tvättar alla mina kläder i 30- 40 grader. Den höga kvaliten håller sin form och färg tvätt efter tvätt efter tvätt.

Framtiden är en genomtänkt garderob som fungerar i många olika sammanhang.

Upplev framtiden. Chambres. 24/7 h.

Med kärlek

Sandra


Vi älskar att kommunicera med dig!

Please note, comments must be approved before they are published